2018-01-12

XXXIV Konkurs prac magisterskich

'plakat2017 96.jpg'

Dziś ogłoszono wyniki XXXIV Ogólnopolskiego Konkursu na najlepsze prace magisterskie z informatyki. Organizatorem konkursu był tradycyjnie Oddział Dolnośląski PTI.

12.01.2018 r. w Klubie Profesorskim Politechniki Wrocławskiej odbyła się uroczystość ogłoszenia wyników i wręczenia nagród Laureatom XXXIV Ogólnopolskiego Konkursu PTI na najlepsze prace magisterskie z informatyki.

08 grudnia 2017 r. Komisja Konkursowa w składzie:
prof. ndzw. dr hab. Zygmunt Mazur (przewodniczący),
prof. dr hab. inż. Jerzy Brzeziński, prof. dr hab. inż. Andrzej Kwiecień, prof. dr hab. inż. Zbigniew Huzar, prof. ndzw. dr hab. inż. Lech Madeyski, prof. ndzw. dr hab. Jakub Swacha oraz doc. dr inż. Zbigniew Szpunar (sekretarz),
wyłoniła zwycięzców.

Nagrodzeni:
I nagroda
- mgr Bartłomiej Dudek (UWr, promotor: dr Paweł Gawrychowski)
Edit Distance between Unrooted Trees in Cubic Time
II nagroda
- mgr Małgorzata Gałązka (UW, promotor: prof. ndzw. dr hab. Stefan Dziembowski)
Ekspandery w schematach odświeżania kodowania liniowego odpornych na ataki fizyczne
III nagroda
- mgr Radosław Piórkowski (UW, promotor: prof. dr hab. Sławomir Lasota)
Algorytmy dla sieci Petriego z danymi
Cztery równorzędne wyróżnienia
- mgr inż. Michał Janczykowski (AGH, promotor: dr inż. Wojciech Turek) Skalowalna metoda symulacji ruchu miejskiego
- mgr inż. Magdalena Papiernik (PGd, promotor: dr inż. Jakub Miler) Model dojrzałości obszaru UX w organizacjach prowadzących zwinne projekty informatyczne
- mgr Jakub Sygnowski (UW, promotor: dr hab. Henryk Michalewski) Learning agents to play Atari games using the RAM memory
- mgr inż. Tomasz Świstak (PWr, doc. dr inż. Jacek Gruber) Wykorzystanie technik sztucznej inteligencji do automatycznego komponowania muzyki.

Pobierz pliki

Zobacz także

W serwisie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej informacji w polityce prywatności.

×